Om oss

Om oss

Vi er en av Østlandets ledende bedrifter innen oppmåling, 3D laserscanning, mengdeberegning og maskinstyring.

Med 20 års erfaring har vi utviklet oss til å bli en effektiv partner med gode interne rutiner, som skal gjenspeiles gjennom samarbeid og effektivisering av prosjekter for våre samarbeidspartnere.

Vi har blant annet mer enn 10 års erfaring med 3D laserscanning. Teknologi og bruksmuligheter som er under stor utvikling. Vi er den aktøren som har lengst og mest erfaring innen 3D laserscanning, i Norge. Med 3D laserscanning skal vi til enhver tid være den aktøren som er best til å gjenskape menneskeskapt konstruksjon i digitalt 3D format. Siden 2004 har vi benyttet 3D laserscanning som teknikk for dokumentasjon av alle typer bygg, olje og gass industri, terrenginngrep, industri generelt, samferdsel, kraftindustri og historiske kulturminner.

Gjennom vår brede produktportefølje er vi en av de ledende aktørene innen vår bransje til å levere totale løsninger av oppmålingstjenester, nivillement, akser/akseutsett, mengdeberegning, 3D laserscanning, terrengprofilering og 3D modellering for entreprenører, konsulenter, arkitekter og offentlige etater/instanser.

Gjennom kontinuerlig faglig og teknisk utvikling skal vi fortsette å være den ledende aktøren i vår bransje i Norge.

I Geoplan 3D er vi opptatt av miljøet, så for vår Oslo-avdeling benytter vi oss nå kun av elektriske biler.

Ønsker du kontakt med en aktør som sammen med sine samarbeidspartnere ønsker å forstå prosjektet, rammene og ikke minst viktigheten av resultatet av prosjektet, da er Geoplan 3D en god samarbeidspartner!

GEOPLAN3D_LOGO_2013_ok
Tømmerholsvegen 23 – 2849 Kapp | Tlf: 61 16 63 26 | E-post: post@geoplan3d.no
Brobekkveien 80 – 0582 Oslo | Tlf: 22 65 95 02
Stangevegen 12 – 2317 Hamar